Stillingsannonse: ForretningsutviklerOm Bredbåndsfylket

I dag foregår nesten all samhandling med det offentlige gjennom digitale plattformer. Lokale bedrifter konkurrerer i et globalt marked gjennom internett. De fleste kommuniserer med venner og familie gjennom sosiale medier. Underholdning lastes ned og strømmes fra skyen.

Bredbåndsfylket legger grunnlaget for den digitale infrastrukturen i hele Troms og Finnmark fylke. Vi eier og drifter over 1500km med fiberkabler og har flere hundre lokasjoner tilkoblet! Vi ønsker å legge til rette for den offentlige og private utviklingen innenfor digitalisering og framtidig næringsutvikling. Vårt mål er å tilby det beste lokale tilbudet og samtidig gjøre regionen konkurransedyktig i det globale markedet. Vi har derfor blant annet et stort fokus på internasjonale fiberkabler og datasenterutbygging.

Hos Bredbåndsfylket er hverdagen variert med interessegrupper i det offentlige, private og globale. Vi ønsker derfor å ansette og utvikle entusiastiske medarbeidere med solid faglig bakgrunn, og med bred personlig erfaring.


Om stillingen

Du som brenner for å utvikle samfunnet i Nord. Du som er god på relasjonsbygging og kan markedsføre vår visjon til kunder og partnere. Du vil stå for analyse av markedet og markedsmuligheter. Du vil få ansvar med å følge opp våre operatørkunder og politiske prosesser rundt nærings- og samfunnsutvikling. Du vil være med på å legge til rette for en lokal datasenterutvikling.

Du som forstår teknologi og kommunikasjon, og hvor kritisk det er for det levegrunnlaget i Arktis. I Bredbåndsfylket vil du vil være med på å etablere fiberkabler som strekker seg fra Asia og Amerika til Nord-Norge.

Noe reising må påregnes.


Kompetanse og personlige egenskaper

· Relevant utdannelse på bachelor- eller masternivå. Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.

· God på kommunikasjon og en erfaren relasjonsbygger.

· God forretningsforståelse, strategisk og forhandlingsvant.

· Serviceorientert og gode samarbeidsevner.

· Selvdreven, nøyaktig og pålitelig

· God skriftlig og muntlig fremstillingsevne (norsk og engelsk)

· Personlig egnethet vil bli vektlagt


Vi tilbyr

Bredbåndsfylket er i stor vekst og utvikling. Dette reflekteres i arbeidshverdagen. Vi tilbyr varierte utfordringer på alle nivå, og en fleksibel arbeidshverdag med kreativitet, læring og selvinitiativ i bunnen. Vårt nettverk innenfor bransjen, internasjonalt og politisk gjør at man har mulighet for å etablere seg innenfor et bredt miljø, opp mot mange aktører. Gjennom Bredbåndsfylket har du mulighet til å delta direkte i utviklingen av samfunnet vårt.

Ellers tilbyr vi:

· Et kompetent fagmiljø innenfor bredbånd, telekommunikasjon og samfunnsutvikling

· Gode muligheter for faglig og personlig utvikling

· Fast ansettelse, heltid

· Konkurransedyktige betingelser

· Arbeidssted er Tromsø


Spørsmål om stillingen kan rettes til Daglig leder Dag-Kjetil Hansen, tlf. 906 38 227. Søknad med CV sendes til dkh@bbft.no innen 23.januar 2020. Vi behandler søknadene fortløpende.