Nå er det på’ann igjen! Vi legger grunnlaget for en digital hverdag og trenger flere medarbeidere!I disse bemerkelsesverdige tider har man begynt å skjønne viktigheten med en robust, digital infrastruktur for å holde samfunnet gående i krisesituasjoner. Til nå har man kanskje tatt for gitt at man kan holde fullverdige møter og samtaler med nesten hvem som helst, hvor som helst. Sannheten er at en enorm og kompleks infrastruktur, som strekker seg gjennom hele Norge, ut i Europa og over alle de fem kontinentene, ligger til grunn for at dette skal være mulig. Kilometer med kabler krysser de syv hav og enorme datasenter på størrelse med fotballbaner sørger for at man kan holde kontakt selv om man er adskilt.

I Bredbåndsfylket jobber vi daglig med å forbedre den digitale hverdagen ved å legge til rette for å utvikle den beste infrastrukturen i Nord. Vi har i dag noe av det raskeste og mest robuste nettverket nord for polarsirkelen, med et hundretalls kunder i det offentlige og private. Vårt ønske er å kunne bygge en samarbeidsplattform hvor hele næringslivet kan ta del og kan bidra til samfunnsutviklingen i regionen.

For å kunne gjennomføre dette trenger vi flere dyktige medarbeidere på laget! Infrastrukturen som legger til rette for den digitale hverdagen er kompleks og stadig under utvikling. Vi er derfor på utkikk etter ambisiøse medarbeidere som vil være med å utvikle oss innenfor skybaserte tjenester og informasjonssikkerhet. Hvis du tror du er en av disse, og brenner for utvikle samfunnet i Nord ta gjerne kontakt!

I Bredbåndsfylket vil du vil være med på å etablere fiberkabler som strekker seg fra Asia til Amerika til Nord-Norge. Du vil være med på å legge til rette for en lokal datasenterutvikling. Ikke minst, vil du være med på å samle våre kunder og partnere for å utvikle det beste tilbudet som vil være med på å sikre levegrunnlaget i Nord-Norge for fremtiden.

God sommer!