Bredbåndsfylket søker nettverksingeniørOm Bredbåndsfylket

Bredbåndsfylket legger grunnlaget for den digitale infrastrukturen i hele Troms fylke. Vi eier og drifter over 1500km med fiberkabler og har flere hundre lokasjoner tilkoblet! Vi ønsker å legge til rette for den offentlige og private utviklingen innenfor digitalisering og framtidig næringsutvikling. Vårt mål er å tilby det beste lokale tilbudet og samtidig gjøre regionen konkurransedyktig i det globale markedet. Vi har derfor blant annet et stort søkelys på internasjonale fiberkabler og datasenterutbygging.


Hos Bredbåndsfylket er hverdagen variert med interessegrupper i det offentlige, private og globale. Fra dypt tekniske oppgaver til store prosjekter. Vi ønsker derfor å ansette og utvikle entusiastiske medarbeidere med solid faglig bakgrunn, og med bred personlig erfaring.


Om stillingen

En nettverksingeniørs mål er å skape den beste og sikreste opplevelsen for kundene og brukerne av nettverket. Fra implementasjon av virtuelle og fysiske produkter, til drift og support av nettverket. Kreativitet og innovasjon ligger i bunnen for alle oppgaver, hvor det er viktig å være i forkant av utviklingen slik at kundene får det beste tilbudet. Dette medfører både teambaserte oppgaver og individuelle oppgaver hvor fleksibilitet er en nøkkelegenskap. Det primære ansvaret til nettverksingeniøren vil være design/drift/support av LAN, WAN, WLAN, datasentre og brannmurer. Vi ønsker oss mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater med ulik utdanning, arbeids- og livserfaring til å søke jobb hos oss. Søknader vurderes fortløpende.


Kompetanse og personlige egenskaper

· Relevant utdannelse på bachelor- eller masternivå. Lang og relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.

· Ønskelig med erfaring med drift og support innenfor IKT og telekommunikasjon.

· Kompetanse innenfor datasenternettverksprodukter vil vektlegges.

· Serviceorientert, gode samarbeidsevner og kundeforståelse.

· Selvdreven, nøyaktig og pålitelig

· Personlig egnethet vil bli vektlagt


Vi tilbyr

Bredbåndsfylket er i konstant vekst og utvikling. Dette reflekteres i arbeidshverdagen. Vi tilbyr varierte utfordringer på alle nivå, og en fleksibel arbeidshverdag med kreativitet, læring og selvinitiativ i bunnen. Vårt nettverk innenfor bransjen, internasjonalt og politisk gjør at man har mulighet for å etablere seg innenfor et bredt miljø, opp mot mange aktører. Gjennom Bredbåndsfylket har du mulighet til å delta direkte i utviklingen av samfunnet vårt.

Ellers tilbyr vi:

· Et kompetent fagmiljø innenfor nettverk og telekommunikasjon

· Gode muligheter for faglig og personlig utvikling gjennom kurs og sertifiseringer

· Fast ansettelse, heltid

· Konkurransedyktige betingelser

· Mulighet for vaktordning

· Arbeidssted er fortrinnsvis Tromsø, men andre steder i Troms fylke kan vurderes


Spørsmål om stillingen kan rettes til Driftsleder Frode Ramsvik, tlf. 91 64 91 53. Søknad med CV sendes til frode@bbft.no innen 22.februar 2021. Vi behandler søknadene fortløpende.


https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=206614984

Stakkevollvegen 33

9010 Tromsø

Org.nr. 986 358 013

+47 77 78 87 00

post@bbft.no

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook