Bredbåndsfylket legger grunnlaget for julefeiring i Arktis og trenger din hjelp!Foto: Svein-Magne Tunli (tunliweb.no) CC BY-SA 4.0
Foto: Svein-Magne Tunli (tunliweb.no) CC BY-SA 4.0

Når du «googler» på telefonen hvordan du skal få sprø svor på juleribben går søket ditt til en antenne på en mast på fjellet i nærheten, deretter gjennom et komplekst nettverk av fiberkabler til det når ett av Googles datasenter, hvor enorme datamaskiner behandler søket ditt, finner de beste svarene og deretter sender deg videre over nettet til den korrekte svor-steke-artikkelen - alt i løpet av en brøkdel av ett sekund. Mye av det samme skjer når du skal strømme Askepott fra NRK.no, sende julehilsen til en på Facebook, eller videosamtale med familien gjennom Facetime.


Den moderne julen hadde rett og slett ikke fungert uten den digitale infrastrukturen! Men, slikt er det ikke hele tiden. Ikke alle har tilgang, og hvis ikke alt er perfekt lagt til rette kan hele systemet stoppe opp.


I Bredbåndsfylket jobber vi daglig med å forbedre den digitale hverdagen ved å legge til rette for å utvikle den beste infrastrukturen i Nord. Vi har i dag noe av det raskeste og mest robuste nettverket nord for polarsirkelen, med et hundretalls kunder i det offentlige og private. Vårt ønske er å kunne bygge en samarbeidsplattform hvor hele næringslivet kan ta del og kan bidra til samfunnsutviklingen i regionen.


For å kunne oppnå dette trenger vi deg! Du som brenner for å utvikle samfunnet i Nord. Du som er god på relasjonsbygging og kan markedsføre vår visjon til kunder og partnere. Du som forstår teknologi og kommunikasjon, og hvor kritisk det er for det levegrunnlaget i Arktis. I Bredbåndsfylket vil du vil være med på å etablere fiberkabler som strekker seg fra Asia til Amerika til Nord-Norge. Du vil være med på å legge til rette for en lokal datasenterutvikling. Ikke minst, vil du være med på å samle våre kunder og partnere for å utvikle det beste tilbudet som vil være med på å sikre levegrunnlaget i Nord-Norge for fremtiden.


Du:

…er en utadvendt relasjonsbygger som kan ivareta interessene for våre partnere og kunder, samt skape nye.

…kan bidra på et strategisk nivå for å tilrettelegge hvordan Bredbåndsfylket skal forholde seg til markedet, lokalt og internasjonalt.

…har dyp kunnskap og/eller erfaring innenfor teknologi og business, og hvordan effekt det har på samfunnet.

…kan delta aktivt i dialog med kunder og partnere, på møter og konferanser for å innhente og dele informasjon, samt følge opp når det er nødvendig.

…er kreativ, engasjert og har et ønske om å løfte bedrifter til et nytt nivå med fokus på innovasjon.

…ser frem til et tverrfaglig arbeidsmiljø med tett samarbeid på tvers av organisasjonen og dens interessegrupper.


Ta gjerne kontakt om du ønsker å legge til rette for den beste julen i år og årene som kommer!


God Jul