Bredbåndsfylket er offisiell sponsor av Polar Bear Pitching Norway 2019Fredag 18. november arrangeres Polar Bear Pitching Norway 2019 på Stortorget i Tromsø. Her skal nyoppstartede bedrifter og entreprenører bade i isen mens de pitcher idéene sine overfor mulige investorer og media. Arrangementet er en fantastisk møteplass for næringslivet og de som ønsker å skape fremtiden. I tillegg vi det bli kåret en vinner som kan sikre seg plass i finalen som vil foregå i Oulu 12-13. mars.


Bredbåndsfylket ønsker alle velkommen for å se på hva fremtiden kan by på.


Om du ikke har mulighet til å møte opp kan arrangementet sees via live-stream på itromsø.no.16.15-17.45 Polar Bear Pitching ved Stortorget i sentrum, ved siden av Tromsø Internasjonale Filmfestival sin utendørskino.


18.00-23.00 After Swim Party ved FLOW, I Strandgata 9 ved siden av Nerstranda.Polar Bear Pitching Norway 2019
Arrangementet samler de kuleste start-ups og visjonære talenter, sammen med investorer, et stort publikum og media. Selveste kjernen i eventet er en is-bade-pitche konkurranse for nystartede bedrifter som er ute etter finansiering og media oppmerksomhet. Vinneren i Tromsø vil sikre seg en plass i finalen i Oulu 12-13.3 og 25 000kr fra Sparebanken Nord-Norge. TIL's trener, Simo Valakari, Sparebanken Nord-Norge's Petter Høiseth og den Norges kjente mentoren Morten Brandt har også jublet over den iskalde invitasjonen oppi badestampen! De vil alle tre stille opp i badebukse og et krystallklart budskap til underholdning for hele Tromsø's befolkning!

Til årets arrangement har vi 30-40 innreisende personer til byen Tromsø fra onsdag 16.1 til lørdag 19.1, fra rundt omkring i Norge, Finland og Tyskland, i tillegg har arrangementet engesjert mange bedrifter og organisasjoner fra masse forskjellige næringer i Nord-Norge. I tillegg til selve pitche konkurransen, vil vi vise frem Tromsø med Arctic Fishing&Sailing trip, tur til fjellheisen og et spetakulært show på Stortorget ved TIFF's utekino.

Gjennomm arrangementet Polar Bear Pitching Norway 2019 ønsker vi å skape grunnlag for en årlig konferanse og pitching konkurranse for byen Tromsø. Vi håper at interessen og engasjementet rundt årets arrangementet vil styrke samarbeidet til innovasjonsmiljøene i byen Tromsø og at interessen for innovasjon øker på alle nivåer i samfunnet. Konkurransen er nasjonal, så vi har med oss start-ups fra Oslo, Kongsvinger og Bodø i tillegg til tre kandidater fra Tromsø. I Oulu har arrangementet i 2019 blitt lagt til mars og den årlige musikk festivalen, Oulu Music Festival, i Tromsø har vi satt arrangementet til TIFF som også er en viktig samarbeidspartner. Dersom arrangementet er vellykket er målsetningen å bygge videre på dette til neste år og utvide det til en enda mer omfattende møteplass for innovasjon, internasjonalisering og kommersialisering. I mars har vi en buss med plass til 50 innovative personer fra Troms som får være med til finalen i Oulu! Dette styrkerer samarbeidet mellom byene og regionene som allerede eksisterer, også i form av en MOU-avtale mellom byene og regionen rundt Oulu og Tromsø.

polarbearpitching.com